top of page
Job interview

Resurse Umane

Posturi vacante 

HR: Welcome
HR: Клиенты

Aplică CV-ul tău aici!

Fii parte a echipei! 

Aici poți aplica CV -ul pentru pozițiile vacante ale companiei.

Limbi cunoscute:
HR: Заявка на вакансию
Modern Workspace

Succesul oricărei companii depinde în mare măsură de activitatea HR managerului.
Managerul Resurse Umane face parte din categoria top - management. Scopul principal al HR managerului este de a asigura eficiența resurselor umane ale companiei.
HR manager modern este și un manager strategic bun. În atribuțiile HR includem formarea politicilor de personal ale întreprinderii: dezvoltarea unui sistem de formare a personalului, menținerea climatului psihologic sănătos în echipă și motivarea angajaților.
Activitatea de bază a unui HR manager în companie se axează și pe astfel de activități ca: monitorizarea pieții munci, actualizarea informației despre personalul companiei, salariile de pe piața muncii și informarea companiei despre situația actuală cu personalul în companie. Inclusiv, HR managerul efectuează și recrutarea de personal, selecția specialiștilor necesari întreprinderii, crearea unei rezerve de cadre și a unui sistem de motivare financiară și non-financiară a personalului. O altă activitate importantă a HR-ului este formarea personalului prin organizarea de trening-uri, seminare de formare etc.
Companiile mari au departament de Resurse umane în care activează mai mulți specialiști. Fiecare din ei au sarcini specifice: specialist recrutare, specialist formare personal, specialist evidență personal, etc. Directorul HR este responsabil de departamentul RU. E diferită activitatea unui HR manager în companiile mici, unde acesta  gestionează de unul singur resursele umane ale companiei și include aceleași responsabilități  ca și managerii din companiile mari.

HR: About
bottom of page