top of page

Despre noi

Consultinglab este o Agenție de recrutare din Chișinău, care în 2016 inițiază activitatea ca soluție a situațiilor prezente în piața forței de muncă din Moldova și România. Colaborarea cu noi este o experință unică și personalizată atât pentru angajatori cât și pentru candidați!

Despre noi: Text

Colaborarea cu HR Consultinglab

HR Consultinglab una dintre agențieile din Moldova care prestază serviciile sale la cel mai bun raportul preț/calitate pentru serviciile profesionale de selectare și recrutare pentru afaceri.

Un sistem format din mai multe etape ne permite să selectăm și să prezentăm numai CV-uri care se potrivesc cel mai bine cerințelor companiei.

Noi recomandăm numai candidații care au trecut interviul de filtru cu determinarea tuturor abilităților, competențelor și motivației cheie. Acestă selecție miticuloasă vă permite Dumneavoastră ca Client, să discutați doar cu câțiva candidați care se potrivesc cel mai bine competențelor solicitate și sunt interesați de postul vacant!

E necesar să faceți doar alegerea finală!

Scopul primordial al echipei de recrutare este să înțeleagă cât mai bine nevoile Clientului, adică nevoile afacerii pe care o dezvoltați. Noi, ca Agenție de recrutare,  venim cu rezolvarea provocărilor dvs. de business, nu vindem pur și simplu serviuciu de recrutare. Relațiile de parteneriat de lungă drată cu Clienții ne permit să rezolvăm rapid și eficient provocări legate de selecția angajaților calificați.

Suntem foarte receptivi atunci când e necesar să suplinim un post vacant complex sau urgent.

Echipa companiei HR Consultinglab este la curent cu tendințele pieții muncii și acest lucru ne ajută  să găsim ușor speciliști cheie.

Managerul HR al proiectului de recrutare însoțește pe deplin procesul de integrare a candidatului în companie până la închierea perioadei de proba.


Alege Serviciu Recrutare la HR Consultingla!

Despre noi: Image
bottom of page