top of page

Cine suntem? 

Consultinglab este o agenție de recrutare cu sediul în Chișinău, care a fost fondată în 2016 ca răspuns la nevoile existente pe piața forței de muncă din Moldova și România. Colaborarea cu noi reprezintă o experiență unică și personalizată atât pentru angajatori, cât și pentru candidați!

Despre noi: Text

Colaborarea cu HR Consultinglab

HR Consultinglab este una dintre agențiile din Moldova care oferă servicii de recrutare la cel mai bun raport calitate-preț pentru afaceri. Cu un sistem structurat în mai multe etape, suntem capabili să selectăm și să prezentăm doar CV-urile care se potrivesc cel mai bine cerințelor companiei.
Noi recomandăm doar candidații care au trecut cu succes prin interviurile de selecție, unde am evaluat în detaliu abilitățile, competențele și motivațiile cheie. Această selecție atentă vă oferă posibilitatea ca și client să interacționați doar cu candidații care se potrivesc cel mai bine cerințelor și sunt cu adevărat interesați de postul vacant.
Misiunea noastră principală în echipa de recrutare este să înțelegem în profunzime nevoile dvs. de afaceri. Nu oferim doar servicii de recrutare, ci soluții pentru provocările dvs. de business. Colaborările pe termen lung cu clienții ne permit să gestionăm rapid și eficient problemele legate de identificarea angajaților calificați.
Suntem foarte reactivi atunci când trebuie să acoperim posturi vacante complexe sau urgente, și echipa noastră de la HR Consultinglab este bine informată cu privire la tendințele pieței muncii, ceea ce ne ajută să identificăm specialiștii cheie cu ușurință.
Managerul de proiect pentru resurse umane însoțește pe deplin procesul de integrare a candidatului în companie până la încheierea perioadei de probă.
Alegeți Serviciul de Recrutare la HR Consultinglab!

Despre noi: Image
bottom of page