Mergi la un interviu? Prinde 10 momente importante!

Actualizată în: 13 maiAi aplicat de acum la un job? Iar în CV ți-ai evoluat educația și experiența. Acum îți rămâne să aștepți sunetul pentru a fi invitat la un interviu. Și atât timp cât CV aplicat corespunde cerințelor jobului, fii sigur, vei trece de prima etapă.

Și ca să fii mai liniștit, e necesar să mai cunoști câteva detalii importante. Care sunt ele?

1. Informează-te despre compania la care ai aplicat, accesând site –ul ori pagina pe rețelele de socializare

2. Analizează încă o data anunțul și află mai multe detalii despre post. Ce se cere de la tine? Să fii sincer cu tine însuți și să-ți evaluezi obiectiv cunoștințele și abilitățile.

3. E necesar să te gândești ce ai mai vrea să întrebi despre acest post vacant. De ce? Vei face impresia că ești motivat și interesat de acest post.

4. Mai treci o dată prin CV și actualizează-ți informația. Vezi dacă e relevant postului descris.

5. Da, ar fi o idee să repeți “prezentarea personală în 2 minute”. Vezi dacă ai menționat acea experiență profesională și abilități relevante postului la care ai aplicat.

6. Știi care sunt cele mai frecvente întrebări la un interviu?( exemple: de ce ai plecat de la jobul precedent, care au fost succesele tale, ce vrei să faci peste 5 ani). Acum e timpul să repeți răspunsurile.

7. Ce vei purta la interviu? Ai răspuns? Pentru că îmbrăcămintea lasă oricum prima impresie, ar fi bine să o alegi cu grijă.

8. Pregătește documentele necesare. Vino cu portofoliu tău pe un card de memorie.

9. Și vino cu 5-10 minute înhaite de începerea interviului. În acest timp vei avea posibilitatea să faci și cunoștință cu “sufletul companiei

10. Și …

11. Fii fresh! Nu te stresa! Nu uita! Orice interviu este un nou pas în carieră. Și care nu ar fi rezultatul acestei întâlniri, ia din acest interviu o experiență pozitivă.

Editează împreună cu specialistul CV-ul tău și primești gratuit o sesiune despre cum te pregătești de un interviu de angajare.

Sau telefonează și cere consultație la nr. 068009330

#followmeplease #followers #followforfollow #followall #followback #followforfollowback #followme #f4f #chisinau #moldova #cv #interviu #instagram #work #business #instagood #кишинев #молдова #работа #lucru #работа #работакишинев