top of page

Mergi la un interviu? Prinde 10 momente importante!

Actualizată în: 17 nov. 2023



Ai aplicat deja pentru un job și ți-ai actualizat CV-ul cu educația și experiența ta. Acum, aștepți cu nerăbdare să primești acel apel pentru un interviu. Dacă CV-ul tău se potrivește cerințelor postului, ești deja pe drumul cel bun.


Pentru a-ți liniști mintea și a te pregăti în mod corespunzător, ia în considerare câteva detalii esențiale:


1. Informează-te despre companie: Accesează site-ul sau pagina de socializare a companiei pentru a înțelege mai bine mediul în care s-ar putea să lucrezi.


2. Analizează anunțul din nou: Află mai multe detalii despre postul vacant și asigură-te că îndeplinești toate cerințele. E important să fii sincer cu tine însuți și să-ți evaluezi obiectiv cunoștințele și abilitățile.


3. Gândește-te la întrebări: Pregătește întrebări despre postul vacant. Astfel, vei arăta că ești motivat și interesat de această oportunitate.


4. Actualizează-ți CV-ul: Revizuiește și actualizează informațiile din CV pentru a face legătura între experiența ta și cerințele postului.


5. Repetă prezentarea personală: Verifică dacă ai menționat experiența și abilitățile relevante în prezentarea ta personală de 2 minute.


6. Antrenează-te pentru întrebările frecvente: Gândește-te la răspunsuri pentru întrebările obișnuite din interviu (de ce ai plecat de la jobul anterior, care sunt succesele tale, ce vrei să faci peste 5 ani).


7. Alege o ținută adecvată: Gândește-te la ce vei purta la interviu, pentru că prima impresie contează.


8. Pregătește documentele necesare: Adună documentele și pregătește un portofoliu, pe care îl poți avea și pe un card de memorie.


9. Ajunge cu timp înainte: Vino cu 5-10 minute înainte de începerea interviului pentru a face cunoștință cu atmosfera și echipa.


10. ... și nu uita:


11. Fii proaspăt și relaxat: Nu te stresa! Orice interviu este un pas înainte în carieră, iar oricare ar fi rezultatul, consideră-l o experiență pozitivă.


Dacă ai nevoie de ajutor cu CV-ul sau pregătirea pentru interviu, noi suntem aici pentru tine. Editează CV-ul împreună cu un specialist și primești o sesiune gratuită despre pregătirea pentru interviu. Sau, mai simplu, sună pentru o consultație la numărul 068009330.



19 afișări0 comentarii
Пост: Blog2_Post
bottom of page