Pe scurt despre zeci ani în Recrutare personal

Sunt Angela de la Consultinglab.

Mă bucur că am posibilitatea să mă împart cu experiența mea și folos ă aduc tinerilor specialiști în recrutare.

Cu 10 ani în urmă a început cariera mea de specialist recrutare.

A fost o provocare despre care îmi aduc aminte cu multă grijă și recunoștință, pentru că a deschis noi oportunități de dezvoltarea mea profesională.

Îmi aduc aminte de primele interviuri unde managerul de proiect îmi dădea primele lecții de recrutare. Atunci, după primele interviuri, mă gândeam că singură nu voi putea nici o dată să selectez candidatul potrivit! Ai trecut și tu prin aceste momente?

Da, am avut multe eșecuri, dar și multe-multe succese în recrutare.

Ce euforie când un candidat pe care îl selectam era angajat! Dar cred ca cel mai frumos lucru este când un candidat selectat rămâne în companie pentru 3-5 ani și mai mult și-l urmăream cum crește în carieră.

Și cât de frumos poate fi, că un candidat recrutat și angajat, cu timpul îți devine client, și la rândul său are nevoie de personal pentru echipa sa! E frumos!

Atunci, cu 10 ani în urmă, când nu cunoșteam mai nimic din domeniu, nu mă gândeam că recrutarea ca proces va fi atât de interesantă și mă va captiva atât de mult că voi continua cariera în acest domeniu.

Cum aș descrie procesul de recrutare?

Interesant, uneori anevoios, alteori cu dezamăgiri... Dar e interesant, pentru că mi-a permis să cunosc oameni, care m-au dezvoltat., mi-au dat aripi pentru a zbura. Fiecare interviu cu un candidat e o experiență unică în felul său. Și acest lucru e FANTASTIC! Ador aceste experiențe unice!

Cu 10 ani în urmă aveam alte gânduri...

Eram la început. Nu cunoșteam instrumentele necesare de recrutare. Dar am găsit rezolvarea: unele instrumente le-am inventat, altele le-am descoperit în literatura de specialitate, apoi le-am adaptat la specificul de activitate al companiei. Au urmat cursuri specializate, multe-multe-multe cărți, recomandări ale specialiștilor din domeniu.

Intrasem în azart... Avem ca scop să aduc cât mai mulți profesioniști în companie.

Instrumente - straniu cuvânt în recrutare...

Dar foarte popular în ultimul timp. Și eu ...

Și eu, ca un Pliușkin (Un erou din Suflete moarte de N.V. Gogol) am început să colectez instrumente, să le adaptez, apoi să le testez pentru a eficientiza procesul de recrutare.

Acum după zece ani de activitate în recrutare sunt gata să împart aceste cunoștințe cu un novice în recrutare. Sunt un pedagog foarte bun (am 15 ani de experiență ca pedagog) și cunoștințele mele îți vor fi utile acum!

Novice în recrutare, tu ai nevoie de ele acum! Și ți le pot oferi într-un "Curs practic de Recrutare " elaborat anume pentru tine, unde îți deschid secrete care îți vor aduce rezultate.

Vino cu mine să descoperi Recrutarea!

Contacteaza-ma. Sunt la un click de tine!

Pe site găsești informația despre curs: https://www.hr-consultinglab.com/cursuri-recrutare-moldova

Și îți mai zic un secret: îl adaptez ușor la specificul de activitate al companiei în care activezi.5 afișări0 comentarii