top of page

Pe scurt despre zeci ani în Recrutare personal

Actualizată în: 17 nov. 2023


Specialist în recrutare personal
Angela Gherman

Salut, sunt Angela de la Consultinglab.


Este o bucurie pentru mine să împart experiența acumulată și să contribui la dezvoltarea tinerilor specialiști în domeniul recrutării. Acum zece ani, am început parcursul meu în această carieră, o provocare pe care o rememorez cu grijă și recunoștință, deoarece mi-a deschis noi oportunități de creștere profesională.


Primele interviuri au fost momente cu totul speciale, unde managerul de proiect m-a învățat primele lecții de recrutare personală. Îmi amintesc că, în acele momente, mă gândeam că nu voi reuși niciodată să selectez candidatul potrivit de unul singur. Ai trecut și tu prin astfel de experiențe?


Desigur, am avut parte atât de eșecuri, cât și de numeroase succese în domeniul recrutării. Nimic nu se compară cu bucuria de a vedea un candidat pe care l-am selectat să fie angajat! Cu toate acestea, cel mai gratifiant aspect este să urmăresc evoluția unui candidat în companie timp de 3-5 ani sau chiar mai mult.


Când un candidat recrutat și angajat devine ulterior un client și are nevoie de personal pentru propria sa echipă, acest lucru adaugă un element frumos în întregul proces. Este o experiență minunată!


Acum, în retrospectivă, nu-mi imaginam că recrutarea va deveni atât de captivantă și interesantă în decursul carierei mele. Procesul de recrutare este, într-adevăr, unul fascinant, cu momente dificile și dezamăgiri, dar și cu satisfacții imense. Fiecare interviu cu un candidat este o experiență unică și aceasta este cu adevărat FANTASTIC!


Cu zece ani în urmă, eram la început și nu cunoșteam multe din instrumentele necesare recrutării. Cu determinare, am găsit soluții: unele instrumente le-am inventat, altele le-am descoperit în literatura de specialitate și le-am adaptat la specificul activității companiei mele. Am urmat cursuri specializate, am citit multe cărți și am beneficiat de recomandările specialiștilor din domeniu.


Am devenit un pasionat al instrumentelor, un fel de Pliușkin din "Suflete moarte" de N.V. Gogol, colectând, adaptând și testând instrumente pentru a eficientiza procesul de recrutare. Astăzi, după zece ani în domeniu, sunt pregătită să împărtășesc aceste cunoștințe cu cei aflați la început de drum în recrutare. Având și 15 ani de experiență ca pedagog, sunt aici să îți ofer ajutorul meu.


Dacă ești la început de drum în recrutare, te invit să participi la "Cursul practic de Recrutare" pe care l-am elaborat special pentru tine. Acolo, voi dezvălui secretele care îți vor aduce rezultate palpabile. Vino să descoperi lumea fascinantă a recrutării alături de mine!


Contactează-mă. Sunt la doar un click distanță! Detalii despre curs le găsești pe site-ul nostru: https://www.hr-consultinglab.com/cursuri-recrutare-moldova


Și îți dezvălui un secret în plus: pot adapta cursul ușor la specificul activității companiei în care activezi. Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim și să pornim împreună în această călătorie captivantă a recrutării!30 afișări0 comentarii

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page